عنوان : مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار كشور حضور یافت
 ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی با حضور در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار دوشنبه 3 دی ماه سال جاری و برپایی غرفه در سالن 6  نمایشگاه بین المللی تهران، جدیدترین دستاوردهای پژوهش و فناوری پژوهشکده ها، پژوهشگاه و مؤسسه های تحقیقاتی خود را به مدت سه روز متوالی و در فضای 148 مترمربع به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار کشور، از روز دوشنبه 3 دی 1397 ، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران، با حضور 199 نهاد شامل مؤسسات پژوهشی دولتی و خصوصی، دانشگاه هاي دولتي و پيام نور، دانشگاه آزاد، پارك علم و فناوري استان ها، پژوهشگاه ها، جهاد دانشگاهي، مراكز رشد سراسر كشور،  شرکت های دانش بنیان و تولیدکنندگان داخلی دستاوردهای پژوهشی، با ارائه  3199 فناوری برگزار شد. وزرای محترم علوم ، تحقیقات و فناوری دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح معاونت علمی ریاست جمهوری از جمله سخنرانان افتتاحیه این رویداد علمیـ پژوهشی بودند. مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر نیز در کنار سایر مؤسسه های مادری و تک محصولی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، با ارائه بیش از 10 عنوان دستاورد پژوهشی و نمونه های زنده از گونه های مختلف ماهیان خاویاری دریای خزر و بومی ایران در نمایشگاه مذکور حضور پیدا کرد. دکتر خاوازی معاون وزیر و رئیس سازمان و هیأت همراه، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه حضور یافته و از زحمات مسئولان غرفه ها برای شرکت فعال در نمایشگاه تقدیر نمودند. خانم دکتر فلاحی رئیس مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر و معاون پژوهشی مؤسسه آقای دکتر شناور ماسوله نیز در روز افتتاحیه در غرفه مؤسسه حضور پیدا کرده به سؤالات مدیران ارشد کشوری بازدید کننده پاسخ گفته، عملکرد و دستاوردهای شاخص مؤسسه را برای ایشان تشریح نمودند.

در اين نمایشگاه مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر ، شناسنامه های دستاوردهای تحقیقاتی زیر را در غرفه اختصاصی به نمایش گذارد :

· کاهش سن بلوغ فيل ماهي ماده پرورشي با بكارگيري فرمولاسيون نوين جيره غذايي

· تعيين جنسيت ماهيان خاوياري (فيل ماهي) به روش لاپاراسكوپي

· تكثير مصنوعي و پرورش اوليه لارو و بچه ماهيان خاوياري (فيل ماهي)

· تكثير مصنوعي تاس ماهيان با استفاده از ريزبرش مجراي تخمك بر بدون كشتن مولدين

· الگوي نوين پرورش ارگانيك تاس ماهيان

· بيوتكنيك مولدسازي و تكثير مصنوعي تاس ماهي ايراني و شيپ پرورشي

· پرورش فیل ماهی در قفس در دریاچه های پشت سد

· پرورش فیل ماهي در قفس در استخرهاي خاكي

· توليد جيره اقتصادي براي گونه فيل ماهي پرورشی

· تولید گونه های دورگه مستعد آبزی پروری

· تکنیک انجماد اسپرم ماهيان خاوياري

· مبارزه با بلوم جلبكي ولوكس (.Volvox sp) در استخرهای خاکی

· پروبیوتیک بومی و اختصاصي ماهيان خاوياري

· کنترل آلودگی های قارچی تخم های ماهیان خاویاری با بکارگیری اسانس آویشن شیرازی

· تأثیر عصاره های سیر و آویشن شیرازی در کاهش بار آلودگی میکروبی

· تكثير و توليد انبوه كرم نرئيس جهت تغذیه ماهیان خاویاری

طي 4 روز غرفه مؤسسه تاس ماهيان مورد بازديد بسياري از مدیران کشوری، علاقه مندان، دانش آموزان، دانشجويان ، پژوهشگران  و سرمايه گذاران  قرار گرفت.

روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر