۱۳۹۸/۰۷/۱۲
مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر و دانشگاه گیلان زمینه های همكاری مشترك را بررسی كردند

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، روز شنبه ششم مهر 1398  خانم دکتر سهراب نژاد معاون پژوهشی دانشکده علوم دانشگاه گیلان به همراه گروهی از اعضای هیات  علمی دانشکده مذکور به منظور برگزاری نشست مشترک و بررسی زمینه های همکاری های بیشتر،  در مؤسسه تاس ماهیان حضور یافتند. در این جلسه ابتدا دکتر فلاحی ریاست مؤسسه تاس ماهیان به معرفی تعدادی از دستاوردهای شاخص مؤسسه از جمله توانمندی نگهداری مولدین وحشی تاس ماهیان، تولید پروبیوتیک اختصاصی تاس ماهیان، ایجاد راهروی امن رها کرد بچه ماهیان خاویاری، ساخت شناور تحقیقاتی کاوشگر کاسپین به منظور اجرای گشت های تحقیقاتی ارزیابی ذخایر  و همچنین پروژه میکرو سزارین ماهیان خاویاری اشاره کرد.

خانم دکتر فلاحی اشاره نمود در پروژه های دانشجویی مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد که به صورت مشترک با دانشگاه اجرا می شود با توجه به توانایی علمی و تخصصی اعضای هیات علمی مؤسسه تاس ماهیان  تمهیدات لازم در خصوص گزینش استاد راهنمای مشترک از میان ایشان  اندیشیده شود.

از جمله دیگر مباحث مطروحه در جلسه مذکور اجرای پروژه های کاربردی مشترک با دانشگاه گیلان با تاکید بر جنبه فناورانه و کمک به حل چالش های موجود در صنعت آبزی پروری استان گیلان بود.

خانم دکتر سهراب نژاد معاون پژوهشی دانشکده علوم دانشگاه گیلان نیز ابراز امیدواری کرد با توجه به ظرفیت های موجود در دو مجموعه ، شاهد افزایش همکاری ها در زمینه های دانشجویی و اجرای پروژه های فناورانه باشیم.

در پایان این برنامه هیأت دانشگاه گیلان با همراهی دکتر شناور ماسوله معاون پژوهش و فناوری مؤسسه تاس ماهیان، از بخش های مختلف تحقیقاتی ، کارگاه های تحقیقاتی و آزمایشگاه های تخصصی  بازدید کرده ، از نزدیک با امکانات و توانمندی های مؤسسه آشنا شدند.

روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر