• سایت رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • پایگاه اطلاع رسانی دولت
عنوان : دكتر حمید رضا پور علی عضو هیئت علمی مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر به دیار باقی شتافت
 ۱۳۹۷/۰۶/۱۸

با کمال تاسف و تالم، بعد از ظهر شنبه 17 شهریور 1397  ،  همکارعزیزمان آقای دکتر حمید رضا پور علی  در سن 47 سالگی  به رحمت ایزدی پیوست.

مرحوم پورعلی دانش آموخته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد واحد تهران شمال و دانشجوی سال آخر دکتری تخصصی (PhD) رشته تکثیر و پرورش آبزیان دانشگاه گنبد کاووس بود که مراحل پایانی تدوین رساله خویش را می گذراند.

ایشان از محققین برجسته و پرتلاش بخش آبزی پروری مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر بود که مجری و همکاری بیش از 40 عنوان پروژه تحقیقاتی ، همکاری در سه عنوان ثبت اختراع، انتشار بیش از 30 عنوان مقاله علمی پژوهشی، چاپ بیش از 50 عنوان مقاله در همایش ها و کنفرانس های علمی داخلی و بین المللی ، سرپرستی بیش از ده عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد، عضویت در کمیته ها و کارگروه های مختلف تخصصی ، مسئول آزمایشگاه ساخت غذا و مدیریت حوزه ریاست مؤسسه تاس ماهیان، عضویت در کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان گیلان،كارشناس ناظر طرح هاي مصوب كانون شكوفايي و خلاقيت علوم شيلاتي و همچنین پژوهشگر برتر استانی در سال 1392 را در کارنامه خود داشت.

از برجسته ترین اقدامات مرحوم پورعلی می توان به تدوین و اجرای پروژه بین المللی با عنوان پرورش ماهیان خاویاری در مناطق ساحلی دریای خزر در قالب طرح مشترک با برنامه حفاظت محیط زیست دریای خزر(CEP) اشاره نمود که با جذب اعتباری معادل 96000 دلار بانی احداث تنها ایستگاه مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر به نام ایستگاه تحقیقات کاربردی ماهیان خاویاری چابکسر گردید.

این مصیبت جانسوز را به جامعه شیلاتی و همچنین خانواده داغدیده تسلیت عرض نموده،  برای آن عزیز سفر کرده رحمت و مغفرت الهی و برای بازماندگان شکیبایی و تندرستی مسئلت می نماییم.

روحش شاد و راهش پر رهرو باد

روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین الملل تاس ماهیان دریای خزر