عنوان : ششمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه برگزار شد
 ۱۳۹۷/۰۷/۰۱

به گزارش روابط عمومی مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر ششمین جلسه شورای پژوهشی مؤسسه رأس ساعت 10 صبح روز یک شنبه مورخ 1/7/97 به منظور پیگیری فعالیت های پژوهشی مؤسسه شامل مواردی از جمله خدمات مورد نیاز بخش های تحقیقاتی، گزارش عملکرد شش ماهه بخش  اکولوژی، ارائه پروپوزال یک پروژه تحقیقاتی مشترک با دانشگاه گیلان و ارائه قسمتی فعالیت های روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه، در سالن کنفرانس برگزار گردید.

در ابتدا ریاست مؤسسه خانم دکتر فلاحی،  گزارشی از جلسه ایشان با مسئولین زیست فناوری و ستاد معاونت ریاست جمهوری در سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی را ارائه کردند و خاطر نشان نمودند از آنجایی که این ستاد پیگیر پروژه های زیست فناوری است ، بعنوان نمونه پیشنهادهای پژوهشی با موضوع پروبیوتیک ها و تولید ماهیان استاندارد و غیره می تواند در این حوزه کاری قرار داده شوند. بدین منظور ایشان خواستار برقراری ارتباط پژوهشگران مؤسسه با ستاد مذکور شدند. همچنین تاکید کردند در خصوص طراحی و اجرای پروژه های خاص و درآمد زا تلاش بیشتری صورت پذیرد.

در ادامه جلسه،  پروپوزال پروژه مشترک با دانشگاه گیلان با عنوان " جداسازی و پیوند سلول های زایای اولیه در تاسماهی ازون برون" توسط خانم دکتر یارمحمدی مدیر بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی مؤسسه  و خانم دکتر میرزاپور  از اساتید دانشگاه گیلان، ارائه گردید و حاظرین در جلسه نقطه نظرات اصلاحی خود را عنوان نمودند.

سپس دکتر حمید رضا علیزاده ثابت  رئیس اداره روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه گزارشی از فعالیت های انجام یافته در بخش مربوطه را شامل مکاتبات انجام یافته با  NACA، CGIAR ، World Fish Center و...ارائه کرده افزودند صفحه اصلی سایت انگلیسی مؤسسه بارگذاری شده درآینده نزدیک ضمن تکمیل سایر منوها و آیتم ها با همکاری بخش های تحقیقاتی ، زبان روسی را نیز به سایت مؤسسه خواهیم افزود.

در بخش بعدی جلسه گزارشی از فعالیت ها و عملکرد بخش اکولوژی طی شش ماهه دوم سال 97 توسط خانم دکتر رمضانپور مدیر بخش اکولوژی مؤسسه ارائه گردید. در انتهای جلسه پس از بحث و تبادل نظر تصمیمات لازم در خصوص موارد مطروحه اتخاذ گردید.