عنوان : چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت برگزار گردید
 ۱۳۹۷/۰۸/۰۱

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر ، چهارمین جشنواره ملی دریا مسیر پیشرفت و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای فناورانه دریایی کشور از تاریخ سه شنبه یکم آبان ماه 1397 لغایت پنجشنبه سوم آبان ماه در محل باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در تهران برگزار گردید.

این رویداد توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی برنامه ریزی و طی مراسم رسمی با حضور مقامات لشگری و کشوری ساعت 9 صبح روز یکم آبان 1397 افتتاح شد.

در کنار بنیاد ملی نخبگان استان گیلان با حضور دکتر مسعود اصفهانی و همکارانشان، مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر با حضور دکتر مریم فلاحی و مدیران و کارشناسان مؤسسه با نمایش دستاوردهای پژوهشی، آموزشی و ترویجی خود در این رویداد ملی حضور پیدا کرد.

گواهینامه های اختراعات ملی و بین المللی ثبت شده، انتشارات شامل کتب، نشریات آموزشی ، ترویجی و گزارش های نهایی پروژه های تحقیقاتی و محصولات و فرآورده های ماهیان خاویاری به نمایش گذاشته شد.

نمایش نمونه های زنده گونه های مختلف ماهیان خاویاری شامل تاس ماهی ایران ، شیپ ، فیل ماهی ، ازون برون و تاس ماهی سیبری در این نمایشگاه توجه بازدیدکنندگان را جلب نمود.

دکتر محمدسعید سیف، دبیر ستاد توسعه فناوری و صنایع دانش‌بنیان دریایی ، امیر دریادار امیر رستگاری، معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان صنایع دریایی و دکتر پروین فرشچی معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن بازدید از غرفه مؤسسه با توضیحات دکتر مریم فلاحی رئیس مؤسسه در جریان مجموعه فعالیت ها و برنامه های مؤسسه تاس ماهیان قرار گرفتند.

همچنین با توضیح جنبه های اقتصادی فعالیت های مؤسسه تاس ماهیان و نقش این ظرفیت ملی در برنامه های ملی دانش بنیان کشور برای رسیدن به اشتغال زایی و تولید فناورانه ، مسئولین بازدیدکننده از غرفه مؤسسه، اعلام علاقه مندی برای مساعدت در زمینه های تخصصی از جمله تجهیز شناور تحقیقاتی و پروژه های منتج به صرفه جویی در مصرف آب ( سیستم مداربسته پرورش ماهی) و تولید بچه ماهی استاندارد برای پرورش در قفس و مزارع پرورش ماهیان خاویاری توسعه یافته در کشور نمودند.

بازدید چندصد نفر از دانش آموزان دختر و پسر استان تهران از غرفه مؤسسه و ماهیان خاویاری زنده از بخش های جالب توجه بود و نشان داد این نمایندگان نسل کودک و نوجوان و جوان کشور ، عموما آشنایی با آبزیان و به ویژه ماهیان خاویاری ندارند. طی بازدید مسئول امور پژوهش اداره کل آموزش و پرورش تهران از غرفه این مؤسسه ، برای هماهنگی بازدید از فعالیت های پژوهشی ماهیان خاویاری آمادگی مؤسسه اعلام گردید.