۱۳۹۸/۰۴/۱۹
مصاحبه جذب عضو هیأت علمی برای مؤسسه تاس ماهیان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان  دریای خزر، جلسه مصاحبه جذب عضوهیأت علمی مورد نیاز مؤسسه، صبح روز سه شنبه 18 تیر ماه 98 با حضور ریاست مؤسسه، نماینده سازمان تحقیقات ، آموزش و ترویج کشاورزی ، یک استاد از دانشگاه گیلان و داوران منتخب از اعضای هیأت علمی مؤسسه تاس ماهیان برگزار شد.

این جلسه در اجرای مصوبه جلسه شماره 81 هیأت عالی جذب به تاریخ 1390/6/21 و اعلام برنامه زمـانبندی بیستمین فـراخـوان نیمه متمرکز جذب اعضای هیأت علمی (پـیمانـی و طـرح سـربـازی) دانـشگاه‌ها و مـؤسسات آمـوزش عـالی و پژوهشی کـشور مـربوط بـه فـراخـوان بـهمن 1397 برگزار گردید.

مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر پس از اخذ موافقت سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اقدام به فراخوان عمومی و اعلام نیاز یک نفر عضو هیأت علمی دکتری از کلیه رشته های شیلات با گرایش تولید و بهره برداری نمود. واجدین شرایط  از طریق سامانه جامع جذب اعضای هیأت علمی ثبت نام نموده ، مدارک و مستندات علمی ایشان توسط هیأت داوران مورد بررسی و ارزیابی اولیه قرار گرفت و سیزده نفر از متقاضیان که شرایط احراز پست مورد نظر را داشتند جهت مصاحبه حضوری به مؤسسه دعوت شدند و به سئوالات تخصصی داوران حاضر در جلسه پاسخ گفتند.

نتیجه مصاحبه مذکور پس از بررسی  و جمع بندی نهایی اعلام خواهد شد.