چهارشنبه, 18 تير 1404

مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۱/۳۰ 
روابط عمومی و امور بین الملل موسسه تاس ماهیان گزارش داد:
چاپ مقاله ISI در بهترین مجله صنایع غذایی جهان از نظر ضریب تاثیر توسط عضو هیأت علمی مؤسسه تاس ماهیان

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، در بهمن ماه سال جاری آقای دکتر اسماعیل عبداله زاده ، از اعضای هیات علمی جدیدالورود بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی موسسه تاس ماهیان (به عنوان نویسنده اول)  ، با همکاری دو نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی فسا، موفق به انتشار مقاله علمی پژوهشی در یکی از مجلات معتبر علمی بین المللی با  بالاترین ضریب تاثیر (IF=11) در حوزه صنایع غذایی شدند.

این مقاله  با عنوان " Composition of antimicrobial edible films and methods for assessing their antimicrobial activity: A review" به تازگی در مجله Trends in Food Science and Technology نمایه شده است و اطلاعات ارزشمندی در خصوص نحوه انجام روش های آزمایشگاهی میکروبی بسته بندی های نوین مواد غذایی و همچنین ترکیبات بکار رفته در بسته بندی های مواد غذایی را ارائه می نماید.

شایان ذکر است ، چاپ مقالات علمی پژوهشی در مجلات برتر بین المللی و جذب ارجاعات (سایتیشن) اهمیت به سزایی در بهبود جایگاه علمی موسسات پژوهشی دارد.

دسترسی به این مقاله:

https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224421000923

روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر  

امتیاز :  ۵/۰۰ |  مجموع :  ۱

برچسب ها