به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل موسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر، در بهمن ماه سال جاری آقای دکتر اسماعیل عبداله زاده ، از اعضای هیات علمی جدیدالورود بخش ژنتیک و بیوتکنولوژی موسسه تاس ماهیان (به عنوان نویسنده اول) ، با همکاری دو نفر از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی و خدمات درمانی شهید بهشتی و دانشگاه علوم پزشکی فسا، موفق به انتشار مقاله علمی پژوهشی در یکی از مجلات معتبر علمی بین المللی با بالاترین ضریب تاثیر (IF=11) در حوزه صنایع غذایی شدند.
این مقاله با عنوان " Composition of antimicrobial edible films and methods for assessing their antimicrobial activity: A review" به تازگی در مجله Trends in Food Science and Technology نمایه شده است و اطلاعات ارزشمندی در خصوص نحوه انجام روش های آزمایشگاهی میکروبی بسته بندی های نوین مواد غذایی و همچنین ترکیبات بکار رفته در بسته بندی های مواد غذایی را ارائه می نماید.
شایان ذکر است ، چاپ مقالات علمی پژوهشی در مجلات برتر بین المللی و جذب ارجاعات (سایتیشن) اهمیت به سزایی در بهبود جایگاه علمی موسسات پژوهشی دارد.
دسترسی به این مقاله:
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0924224421000923
روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه تحقیقات بین المللی تاس ماهیان دریای خزر