شنبه, 21 تير 1404

مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور- انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۰ 
به منظور بهره برداری پژوهشگران، دانشجویان و افراد فعال در صنعت تولید خوراک آبزیان
با همكاری پژوهشگر انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری كتاب كاربردی " تغذیه ماهی" ترجمه شد

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، در تیر ماه سال جاری جلد اول کتاب " تغذیه ماهی" با همکاری آقای دکتر محمد تقوی عضو هیئت علمی دانشگاه اهواز و آقای دکتر میرحامد سید حسنی محقق بخش آبزی پروری انستیتو به زبان فارسی ترجمه شد.

گفتنی است علم تغذیه آبزیان، علمی جدید و نوظهور بوده و در تغذیه آبزیان پرورشی، تلاش برآن است که غذاي مصرفی ضمن تامین همه نیازهاي آبزیان و رشد بهتر و بیشتر، کاملا اقتصادي و معقول باشد و حداقل هزینه و کمترین بار آلودگی محیط زیست را داشته باشد. اطلاعات کمی در مورد مبانی تغذیه آبزیان در دست می باشد، امروزه مشخص گردید که لازمه تغذیه درست و مناسب، دارا بودن اطلاعات کافی از نیازهاي غذایی آبزیان و روش تغذیه آنها می باشد. کتاب تغذیه ماهی تالیف John Halver و Ronald Hardy مرجعی با ارزش در زمینه مبانی تغذیه و اجزای تشکیل دهنده جیره غذایی آبزیان (پروتئین، اسیدهاي آمینه، انرژي، چربی و اسیدهاي چرب، کربوهیدرات ها، ویتامین ها و مواد معدنی) و بررسی آسیب‌شناسی کمبود آنها در ماهی است که به فرمولاسیون جیره و روش‌های غذادهی در آبزیان پرورشی می‌پردازد. مطالعه این کتاب که به تازگی با همکاری محقق انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری ترجمه شده است به پژوهشگران، استادان، صاحب‌نظران و افراد فعال در صنایع تولید خوراک آبزیان و همچنین دانشجویان رشته آبزی‌پروری با گرایش تغذیه آبزیان توصیه می‌شود.

         روابط عمومی و امور بین الملل انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری

امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها